OnzinNet.com
Menu
Startpagina
Grappige t-shirts
Downloads
Plaatjes gallery(2972!)
Fun Zone!!!
- Plaatjes
- Freaky Facts
- Yo mama is so...
- Spelletjes
- Teksten
- Moppen
- Overige
Ringtones
Prijsvragen
Links
Link inzenden
Nieuws
Top 10
Fanmail
Disclaimer
 
Prijsvragen
Ook winnen kan bij OnzinNet.comWe hebben voor jullie ook wat leuke prijsvragen uitgezocht!


Kiesjeprijs

Met Kiesjeprijs kun je zelf kiezen voor welke prijs je meespeelt! Speel je voor een droomreis, ? 2.500,- cash, of een Home cinema set? Niet genoeg? Speel dan voor ??n jaar lang gratis boodschappen! Keuze uit vier prijzen lijkt ons toch een goede reden om mee te doen!

Woonvoorkeur

Als je aan deze prijsvraag meedoet worden er een paar vragen gesteld over hoe jij graag wilt wonen. Als je die vragen beantwoord, en alles goed invult dan maak je kans op een waardecheque ter waarde van ?500!!

Win een TV

Wilde jij altijd al een TV op je kamer? En niet zon klein lelijk dingetje maar een mooi grijs toestel? Lekker vanuit je luie stoel of bed kijken naar je favoriete programma's? Dat kan werkelijkheid worden als je meedoet aan deze prijsvraag!

Win een DVDSpeler

Bij een TV hoort natuurlijk een DVDspeler, en daar hebben de makers van deze prijsvraag aan gedacht! Als je hebt meegedaan aan de TV prijsvraag mo?t je gewoon mee doen met de DVDspeler prijsvraag. Wie weet kun je lekker een DVD kijken op je nieuwe TV.

Winboodschappen

Een complete doos vol met alle boodschappen die je deze week ook maar wilde doen! Door mee te doen aan deze prijsvraag maak je kans op een overvolle doos met boodschappen ter waarde van ?50!

Win ?100!

Wil je geen producten, maar gewoon keiharde cash? Ga dan je geluk eens beproeven bij deze prijsvraag!

Telecomvoorkeur

Wil je een (nieuwe) digitale camera winnen, dan kun je hier meedoen! Nadat je wat vragen hebt ingevuld en je gegevens maak je automatish kans op een Canon Powershot!

Prijsreis

Ben jij ook toe aan vakantie? Er staat een heerlijke strandvakantie op je te wachten. Heerlijk toch, in de winter naar het strand terwijl in ons land alles waait en bevriest. Waag dus een gokje.

Autovoorkeur

Weet jij wat van auto's? Of heb jij een duidelijk uitgesproken voorkeur voor bepaalde merken of stijlen? Doe dan snel mee en wie weet win jij een pda met navigatiesysteem!

Copyright © door OnzinNet.com Alle Rechten Voorbehouden.

Gepubliceerd op: 2004-10-11 (7914 maal gelezen)

[ Ga terug ]

 
Access Denied