OnzinNet.com
Menu
Startpagina
Grappige t-shirts
Downloads
Plaatjes gallery(2972!)
Fun Zone!!!
- Plaatjes
- Freaky Facts
- Yo mama is so...
- Spelletjes
- Teksten
- Moppen
- Overige
Ringtones
Prijsvragen
Links
Link inzenden
Nieuws
Top 10
Fanmail
Disclaimer
 
Moppen 2
Weer 10Een chinees staat voor een sexshop,komt er een kleuter voorbij. zegt die kleuter: "Nu krijg je je ogen wel open h??"


Jantje vraagt aan vader: "Pap, waar kom ik vandaan?" Vader antwoordt: "Van de ooievaar Jantje". Jantje: "De ooievaar? Er lopen duizenden lekkere wijven rond, en jij neukt een ooievaar!!!


Een zoon komt bij zijn vader en zegt "pa, ik ben homo" "WAT!!!" roept die vader en wordt erg boos. En de andere zoon begint te huilen. " wat is er met jou?" vraagt de vader. Ik ben ook homo zegt de tweede zoon. "Is er hier dan niemand die van een lekkere vrouw houdt? "Jawel, Ik" zegt de dochter.


Jantje is aan het bladeren in het woordenboek. Hij vind het woord "homo" hij vraagt aan zijn moeder wat de betekenis daarvan is zij antwoord: dokter. Dan vindt hij "condoom", vraagt het aan zijn moeder en ze antwoordt: jas. Hij vindt "neuken", vraagt het aan zijn moeder en zij antwoord: "de trap kuisen". Hij ziet staan "hoer", vraagt het aan zijn moeder,zij antwoordt: "dat is een ziekte". Volgende dag komt de dokter omdat zijn vader ziek is. Jantje zegt : Dag "homo" hang je "condoom" maar aan de kapstok, mijn moeder is aan het "neuken" en mijn vader ligt met een "hoer" in bed!!!!!


2 luizen zijn aan het kaarten op een kut de ene zegt wat is er aan de hand?De andere zegt ??n of andere lul zit in mijn kaarten te kijken.


Kunt u mij een goeie beschijving geven van een hoer?Dat is een gevallen vrouw die zich tracht liggend staande te houden


Wat is het toppunt van veiligheid??Een kut met pincode......


Hoe kan je zien als een dom blondje achter je computer heeft gezeten?de joystick is nat!!


Wat is het favoriete automerk van een dom blondje?BMW: dat is niet zo moeilijk te onthouden!!


Copyright © door OnzinNet.com Alle Rechten Voorbehouden.

Gepubliceerd op: 2003-02-12 (9585 maal gelezen)

[ Ga terug ]

 
Access Denied